Tietosuojaseloste

Ompelukaupan tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Kirjanpitopalvelu Tarja Anttila, aputoiminimenä Tarjan ompelukauppa
Keskustie 26 A2
61100 Peräseinäjoki
Y-tunnus 1707903-4

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa  

Tarjan ompelukauppa / Tarja Anttila
Keskustie 26 A2
61100 Peräseinäjoki
puh 064174886
sähköposti tarja(a)ompelukauppa.com

2. Rekisteröidyt

Rekisterissä ovat asiakkaat ja yhteydenoton tai tarjouspyynnön jättäneet.

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Ompelukauppa pitää asiakkaidensa henkilötietoja sisältäviä rekistereitä asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakkaiden tilaamien tuotteiden toimittamiseen. Yhteydenoton tai tarjouspyynnön jättäneiden tietoja käytetään ompelukaupan tuotteista ja palveluista kertomiseen.  

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä asiakkaaksi rekisteröitymistä.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:  

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Asiakastiedot

  • Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
  • Lähetettyjen tilausten seurantatiedot
  • Asiakasnumero 

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen

Tarjan ompelukauppa
Keskustie 26 A2
61100 Peräseinäjoki
Tai sähköisesti tarja(a)ompelukauppa.com  

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Asiakkaalta itseltään verkkokaupasta tilatessa
  • Asiakkaalta itseltään verkkokauppaan rekisteröityessä
  • Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen tai sähköpostin kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Tarjan ompelukaupan ulkopuolelle.   

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

• Laaturinki Oy / Webmestari Finland   * Nettisivut ja sähköposti
• Pulse247 Oy / MyCashflow   * Verkkokauppa
• Klarna Oy   * Maksunvälitys
• Paytrail Oyj   * Maksunvälitys
• Posti Group Oyj   * Tilausten toimitus
Shipit Oy Ab   * Tilausten toimitus
Accountor Finago Oy / Procountor * Taloushallinto-ohjelmisto
• Google   * Analytics
• Microsoft   * Pilvipalvelu 

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Asiakastietoja säilytetään kirjanpitolain vaatiman ajan, kuitenkin enintään kymmenen vuotta asiakassuhteen päättymisestä.  

Yhteydenottojen ja tarjouspyyntöjen tietoja säilytetään enintään yhden vuoden ajan, mikäli asiakassuhdetta ei ole muodostunut.  

Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Ompelukaupan tietojärjestelmiin on pääsy vain henkilökohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla, jotka säilytetään turvallisesti ja pidetään salassa. Ompelupalvelun tietokoneissa on jatkuvasti automaattisesti päivittyvä tietoturvaohjelmisto. 

     

Seinäjoki 28.04.2018     Viimeisin päivitys 28.03.2020  

Tarja Anttila  

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaukset

Tuotteet tilataan nettikaupasta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla kauppa(a)ompelukauppa.fi tai puhelimitse 064174886 myymälän aukioloaikoina ma-to 10-17 , pe 10-18

Maksutavat

Maksa tilauksesi helposti Klarna Checkout tai Paytrail maksutavalla. Valittavana ovat kaikki suosituimmat maksutavat: verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokorttimaksut, lasku ja erämaksu sekä mobiilimaksaminen. Katso tarkemmat tiedot maksutavoista (linkki).

Toimitusehdot

Voit valita tuotteiden toimitustavaksi SmartPost pakettiautomaatin tai postista tai DB Schenker noutopisteestä noudettavan paketin. Voit myös valita toimitustavaksi pieneen tilaukseen omaan postilaatikkoon/-luukkuun toimitettavan pikkupaketin (paksuus max 3cm) tai isompaan tilaukseen kotiin toimitettavan Postin kotipaketin. Pidätämme oikeuden muuttaa lähetystapa pikkupaketista paketiksi mikäli lähetyksen mitat sitä vaativat. Pikkupakettiin mahtuu enintään kaksi keittiöpyyhettä tai yksi kasvo- tai käsipyyhe tai tyynynpäällinen. 

Pakkaus- ja lähetyskulut 5 € / tilaus. Poikkeuksena Postin kotipaketti, jonka pakkaus- ja lähetyskulut ovat 15 € / tilaus.

Yli 100 € tilaukset ilman pakkaus- ja lähetyskuluja. Poikkeuksena Postin kotipaketti, joka toimitetaan ilman pakkaus- ja lähetyskuluja tilauksen ollessa yli 150 €.

Tuotteita toimitetaan vain Suomeen.

Toimituskulut näkyvät ostoskorissa toimitustapaa valittaessa

Nyt voit valita toimitustavaksi myös noudon Peräseinäjoelta, Ompelukaupasta.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilauksesta / maksun kirjautumisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on 5-10 arkipäivää tilauksesta / maksun kirjautumisesta. Suurista kertatilauksista toimitusaika sovitaan tapauskohtaisesti.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% (01.01.2013 alkaen)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme olevista virheistä materiaali-, tuote- tai hintatiedoissa.

Myyntitapahtumissa ja Ompelukaupan myymälässä Peräseinäjoella hinnat voivat olla erilaiset kuin verkkokaupassa.

Palautusoikeus ja ohjeet

Tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden veloittaa arvonalennuksesta.

Ilmoita tilauksen peruutuksesta 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta sähköpostilla kauppa(a)ompelukauppa.fi tai postitse alla näkyvään palautusosoitteeseen. Mainitse peruutusilmoituksessa nimesi ja yhteystietosi sekä tilauspäivä ja tuotteet, joita peruutus koskee. Voit halutessasi käyttää peruutuslomaketta.

Palauta tuotteet 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä alla näkyvään palautusosoitteeseen mieluiten alkuperäisessä pakkauksessa ja liitä mukaan kopio peruutusilmoituksesta. Valitse tuotteiden palautukseen halvin seuraavista: pikkupaketti, postipaketti tai DB Schenker noutopisteestä noudettava. Palautuksesta aiheutuneet postituskulut korvaamme sinulle VAIN, jos olet noudattanut antamiamme ohjeita, tehnyt peruutusilmoituksen ja olet valinnut palautukseen halvimman postitusvaihtoehdon.

Korvaamme palautettavien tuotteiden hinnan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, mikäli olemme saaneet tuotteet takaisin tai tuotteet on todistetusti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

HUOM. Mittatilaustöillä ja yksilöllisillä tuotteilla sekä hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta. Esimerkiksi nimellä tai päiväyksellä tilattua tuotetta ei voi palauttaa. Kasvomaski on hygieniatuote ja sillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta!

Lunastamatta jättäminen ei ole peruutus eikä palautus. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitamme 20€ korvauksen.

Palautusosoite

Tarjan ompelukauppa
Keskustie 26 A2
61100 Peräseinäjoki
puhelin 064174886
kauppa(a)ompelukauppa.fi

Sopimusehdot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Yhteystiedot

Tarjan ompelukauppa
Keskustie 26 A2
61100 Peräseinäjoki
Puhelin 064174886
Sähköposti kauppa(a)ompelukauppa.fi
Y-tunnus 1707903-4
Myymälä avoinna Ma-To 10-17 , Pe 10-18

Verkkokauppa kauppa.ompelukauppa.fi
Kotisivut www.ompelukauppa.fi